Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

Mengenai Kami

Salam sejahtera kepada para pelanggan yang kami hormati. Disini kami ingin memperkenalkan tentang kami, pengalaman dan mempromosi produk.

Kami ialah agensi yang berdaftar dengan Yayasan & Koperasi dan beralamat di Lot 122, Tingkat 1, Kompleks Campbell, Jalan Dang Wangi,55100 Kuala Lumpur.
Semenjak awal tahun 90an kami mula berkecimpung dengan koperasi di dalam bidang ini. Pada waktu itu pinjaman pengguna begitu popular sehinggalah di awal tahun 2000 pinjaman peribadi mula diperkenalkan.

Matlamat kami ialah memberi bantuan atau cadangan kepada pelanggan yang menghadapi kesulitan kewangan. Justeru kami akan beri perkhidmatan yang efisien dan telus. Seiring dengan perkembangan yang semakin maju dalam bidang ini, kami komited menguruskan dan menawarkan pinjaman yang sah sahaja.

Tak kira apa pun tujuan samada kecemasan, perkahwinan, deposit kereta, rumah atau bebanan hutang-hutang yang lain, semestinya kami ada ada pakej yang paling sesuai dengan kadar keuntungan yang rendah dan jumlah bersih (payout) yang tinggi serta cepat dan mudah. Kami juga mengalu-alukan sebarang pertanyaan mengenai pinjaman atau cadangan. Sekiranya berminat sila hubungi.